Visszatért Mary Poppins, itt az új előzetes

2018. szeptember 22.
Csak decemberben érkezik a mozikba az Emily Blunt főszereplésével készült Mary Poppins-folytatás, de az előzetesen már most nosztalgiázhatunk egy kicsit.

A Mary Poppins az egyik legnagyobb gyerekklasszikus, szóval valószínűleg sokan lázba jöttek, mikor bejelentették a folytatást. Az Emily Blunt főszereplésével készült film csak decemberben érkezik a mozikba, de az előzetes már most remek szórakozást ígér.

Úgy tűnik, az új Mary Poppins a régi receptet követi: a szigorú, Blunt ugyanúgy a szigorú, de jóságos angol dadát hozza, a gyerekek még mindig jómodorra szorulnak, és a megoldás még mindig a varázslat, aminek viszont kimondottan jót tesz a modern kor technológiája. A sztori szerint egyébként Poppins 20 évvel később a már felnőtt Michael Banks otthonába tér vissza, hogy ezúttal a saját gyerekeivel való kapcsolatában segítse. A filmben feltűnik még egy csomó brit híresség, például Colin Firth és Meryl Streep is, de ami a legizgalmasabb, a 92 éves Dick Van Dyke is visszatér eredeti szerepében!

De ezt meg is lehet nézni pár villanás erejéig az előzetesben:

Rob Marshall rendezése új dalokat és persze rengeteg mókát ígér, szóval már csak ki kell bírni decemberig.