Újra megvásárolhatják a kortárs művészetet a fiatalok

2018. december 16.
A Dobossy Aukciósház árverései elsősorban a fiataloknak szólnak, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ő otthonaikba is eljutassák a kortárs művészetet. December 18-án újabb izgalmas alkotásokra licitálhatunk!

A most egy éves Dobossy Aukciósház december 18-án rendezi negyedik kortárs árverését. A Kováts Nóri és Dávid által alapított árverezőház a kezdetektől fogva a fiatal művészek és gyűjtők támogatását tűzte ki célul maga elé. Friss szemléletükkel az aukciók zárt világát megnyitva szeretnék a kortárs művészetet mégközelebb hozni a fiatalok számára.

Válogatásuk ezúttal is igyekszik minden igényt kiszolgálni: az anyagban megtalálhatók az elérhető árú grafikák mellett a 70-es évek kiemelkedően izgalmas csoportjának, a Pécsi Műhely tagjainak munkái, valamint igazi ritkaságok is, amelyek hosszú idő után bukkannak fel újra a piacon és válnak elérhetővé a mai gyűjtők számára. Így többek között olyan művészek munkáira lehet licitálni mint Maurer Dóra, Bak Imre, Halász Károly, Hencze Tamás vagy Victor Vasarely.

Az aukciós katalógus ITT tekinthető meg:

KIÁLLÍTÁS:

Az aukció tételei megtekinthetőek december 7. és 17. között, minden nap (hétvégén is) 11-18 óráig.
Helyszín: Dobossy Aukciósház, 1015 Budapest, Donáti utca 49

AUKCIÓ:
2018. DECEMBER 18., 19:00
Helyszín: Brody Studios – 1064 Budapest, Vörösmarty u. 38.