Dance trip a tánc világnapján

2019. április 27.
Április 28-án vasárnap kerül megrendezésre egy izgalmas programsorozat a Trip Hajón, hogy a táncot ünnepeljük.

Április 28-án vasárnap kerül megrendezésre egy izgalmas programsorozat a Trip Hajón, melynek keretében többféle program közül válogathatunk, hiszen lesz improvizációs jam Wondawulf közreműködésével, játékos kortárstáncház kezdőknek és haladóknak, fiataloknak és felnőtteknek, de lesz még fotókiállítás, milonga a teraszon, este önfeledt tánc, azaz parti hajnalig.

Ünnepeljük együtt a TÁNCOT! – Tánc Világnapi Dance Trip

Április 28. vasárnap, Trip hajó

16:00-18:00 Milonga a teraszon!

Rövid bemutató, majd szabad tánc a Parlamenttel szemben, impozáns környezetben, melyhez bárki csatlakozhat, bármiféle tánctudás nélkül.

18:00-19:30 Weekendance? WeCanDance!

Interaktív gyorstalpaló, vagyis bevezetés a tánc, a mozgás világába Kámán Orsi drámapedagógus vezetésével, a nézők és a Duda Éva Társulat táncművészeinek részvételével. Próbáld ki játékos formában, milyen szavak nélkül, mozgással kifejezni magad. Figyelem, nem táncóra!

20:00-21:00 Impro Trip

Improvizációs Jam a Willany Leó Improvizációs Táncszínház és a Duda Éva Társulat táncművészeivel, dj Wondawulf vezényletével.

Táncművészek: Csuzi Márton, Gaál Júlia, Horváth Máté, Ivanov Gábor, Kiss Rebeka, Rácz Réka, Újvári Milán, Vitárius Orsolya

21:00-21:15 Tűzmadarak

A Tűzmadarak tűzshow-ja a Duna fölött, a panorámát ezúttal a város fényei adják.

21:00-24:00 A Csodafarkas partra száll

Party – dj Wondawulf

A nagyteremben fotókiállítás Csányi Krisztina képeiből, aki 2014 óta foglalkozik táncfotózással, főként a Trafó Kortárs Művészetek Háza és a Duda Éva Társulat számára készít képeket.  Kriszta korábban antropológiát tanult, munkáiban főként a mozgás megragadhatóságát kutatja.

Házigazdák: Ivanov Gábor és Lukács Levente

Facebook esemény ITT!

Fotó: Dömölky Dániel