Budapest egy hétig Sanghaj színeiben tündököl

2019. június 30.
A Dinamikus Sanghaj Város Promóciós Rendezvény 2019 június közepétől kerül megrendezésre Budapesten. Izgalmas kiállításokra számíthatunk.

Jó hír a kínai kultúra és design iránt érdeklődőknek, hogy június közepétől augusztus 11-éig látható három izgalmas kiállítás a Bölcs Várban Budapesten. Az első kiállítás “Az érmék útja – Magyarország és Kína az ókori Selyemúton” keretén belül 190 magyar és kínai érme kerül kiállításra, köztük Szent István király dénárja és kínai réz érmék. A kiállításon lehetőségünk nyílik az érmék fejlődéséről, valamint a kapcsolódó eseményekről ismereteket szerezni gazdasági, művészeti, kulturális, történelmi és pénzügyi digitalizálási szempontokból.

A második kiállítás, a Sanghaj Múzeum “Sanghaj Eleganciája” Kreatív Kulturális Termékkiállítás kreatív kulturális tárgyak 2 sorozatát hozza el nekünk, köztük “A Sanghaji Stílusok Klasszikusai” és “A Sanghaj Eleganciája”. Az “engedd, hogy a Múzeum veled legyen” ötletét követve a Sanghaj Múzeum lámpákat, táskákat, asztalterítőket és más tárgyakat mutat be a kiállításon.

Végül, de nem utolsósorban A Dinamikus Sanghaj Fotókiállításon a Bölcs Várban a testvérvárosi kapcsolat 6. évfordulójának alkalmából Sanghajról és Budapestről készült fényképeket csodálhatunk meg.