Budapest egy hétig Sanghaj színeiben tündököl

2019. június 30. |

A Dinamikus Sanghaj Város Promóciós Rendezvény 2019 június közepétől kerül megrendezésre Budapesten. Izgalmas kiállításokra számíthatunk.

Jó hír a kínai kultúra és design iránt érdeklődőknek, hogy június közepétől augusztus 11-éig látható három izgalmas kiállítás a Bölcs Várban Budapesten. Az első kiállítás “Az érmék útja – Magyarország és Kína az ókori Selyemúton” keretén belül 190 magyar és kínai érme kerül kiállításra, köztük Szent István király dénárja és kínai réz érmék. A kiállításon lehetőségünk nyílik az érmék fejlődéséről, valamint a kapcsolódó eseményekről ismereteket szerezni gazdasági, művészeti, kulturális, történelmi és pénzügyi digitalizálási szempontokból.

A második kiállítás, a Sanghaj Múzeum “Sanghaj Eleganciája” Kreatív Kulturális Termékkiállítás kreatív kulturális tárgyak 2 sorozatát hozza el nekünk, köztük “A Sanghaji Stílusok Klasszikusai” és “A Sanghaj Eleganciája”. Az “engedd, hogy a Múzeum veled legyen” ötletét követve a Sanghaj Múzeum lámpákat, táskákat, asztalterítőket és más tárgyakat mutat be a kiállításon.

Végül, de nem utolsósorban A Dinamikus Sanghaj Fotókiállításon a Bölcs Várban a testvérvárosi kapcsolat 6. évfordulójának alkalmából Sanghajról és Budapestről készült fényképeket csodálhatunk meg.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Irodalom az Akváriumban akvárium

Irodalom az Akváriumban

Új Bodies kiállítás nyílik az emberi test

Új Bodies kiállítás nyílik

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal divatfotós

„Nagyon kevés kompromisszumot kötöttem az évek során” – interjú Jean-François Lepage fotóssal