James Blunt visszatér Budapestre

2019. szeptember 02.
Bár utolsó albumán az elektronika felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új albumán visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd áprilisban Budapesten, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak.

Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése után James Blunt bejelentette nagyobb lélegzetvételű, európai és egyesült királyságbeli 2020-as turnéját, amelyet február 14-én Birminghamben nyit és a londoni Royal Albert Hallban zár. Közben pedig április 1-én koncertet ad a Budapest Arénában.

Az új albumon ismét klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak. Többet is kiemelhetünk közülük, például az első hűsítő, Cold című kislemezt, a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. Az egész albumot áthatja egyfajta melegség és a zenész igazi személyisége.

James Blunt első albuma Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió albumot adott el, varázslatos személyiségét pedig nemcsak dalain és koncertjein, de már Twitter fiókján keresztül is megismerhetjük.