James Blunt visszatér Budapestre

2019. szeptember 02. |

Bár utolsó albumán az elektronika felé kacsingatott, Once Upon A Mind című új albumán visszatér igazi önmagához: klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk majd áprilisban Budapesten, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak.

Hatodik stúdióalbuma, a Once Upon A Mind megjelenése után James Blunt bejelentette nagyobb lélegzetvételű, európai és egyesült királyságbeli 2020-as turnéját, amelyet február 14-én Birminghamben nyit és a londoni Royal Albert Hallban zár. Közben pedig április 1-én koncertet ad a Budapest Arénában.

Az új albumon ismét klasszikus James Blunt dalokat hallhatunk, amelyek az érzelmeinkre és az értelmünkre egyaránt hatnak. Többet is kiemelhetünk közülük, például az első hűsítő, Cold című kislemezt, a szívbemarkoló balladát, a Monster-t, az igazán poppos 5 Miles-t, vagy a country hangzású Halfway-t. Az egész albumot áthatja egyfajta melegség és a zenész igazi személyisége.

James Blunt első albuma Back To Bedlam címmel 2004 őszén jelent meg, a You’re Beautiful című dal világsikerét követően. Eddig több mint 23 millió albumot adott el, varázslatos személyiségét pedig nemcsak dalain és koncertjein, de már Twitter fiókján keresztül is megismerhetjük.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában európai hidak

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában

Mundruczó Kornél filmje díjat nyert Velencében díj

Mundruczó Kornél filmje díjat nyert Velencében

Már megnyílt a Magyar Sajtófotó Kiállítás a Capa Központban Capa központ

Már megnyílt a Magyar Sajtófotó Kiállítás a Capa Központban