Klippremier: KosziJanka – Nem Elég

2019. szeptember 22.
Nálunk mutatkozik be KosziJanka legújabb dala, a Nem elég. Egy lendületes, nyarat életben tartó slágerre számítsunk.

Koszi Janka nem csak tehetségével, de frissességével, őszinte zeneszeretetével, pozitív életszemléletével ragadott magával minket is. Hallhattuk már több zenekar közreműködőjeként (PASO, Subscribe, Heincz Gábor ’Biga’), a Random Trip improvizációs koncertjein is visszatérő vendég. De a legfontosabb, amiben igazán önmaga lehet, a Szabó Zével közösen megálmodott KosziJanka Produkció. Már a dalokat hallgatva is olyan életöröm katarzisban lehet részünk, amit kevés zenekar vált ki közönségéből. Egy koncerten pedig energiával, élettel és célokkal feltöltődve indulhatunk haza, hiszen Janka olyan zenei őszinteséggel adja át nekünk a dalokat, hogy csak ilyen pozitív feltöltődéssel és mosollyal az arcunkon tudunk kilépni.

Legújabb dala, a Nem elég egy lendületes, nyarat életben tartó sláger. Egy új korszak kezdete zeneileg és lelkületben is. Rengeteg változáson estek át életünk során, olykor botladozva, máskor szárnyalva.

A dal pont egy ilyen fontos változó időszaknak a lenyomata, aminek a végeredménye önmagunk teljes felvállalása és az intuíciókra való hallgatás. Ne elégedj meg kevesebbel annál, mint amit igazán, legbelül szeretnél. Ehhez a kitárulkozó hangulathoz pedig a nyári fesztiválokon zajló koncertjeiken forgatott klipet a produkció, amiben kulisszatitkok is fellelhetőek.

Janka és a produkció nyara tele volt koncertekkel, fesztiválokkal. Rengeteg élménnyel dúsított időszak volt. Ennek a hangulatát szeretnénk átadni a dallal és a videóval. A nyár bennünk van.

Zene: Szabó Zé
Szöveg: Koszi Janka
Master: Rakonczai Viktor
Video: Ráth Máté