Klippremier: Kozma Orsi és Varga Viktor

2019. október 10.
Igazán érdekes témát választott Kozma Orsi és Varga Viktor első közös daluk klipjéhez, amelyet most a marieclaire.hu-n debütál.

Sokunknak a napjait meghatározza a social média így szinte függővé válhatunk. A közösségi felületek részei lettek életünknek amivel önmagában nincs baj ha megtaláljuk az egyensúlyt. A kisfilm a maga picit szatirikus formájában gondolatébresztőként szolgál. Kicsit viccesen mutatja meg azokat a pillanatokat, amiket gyakran láthatunk vagy éppen megosztunk, így sokak számára ismerősek lehet. Kozma Orsi és Varga Viktor a videóban „a tökéletesség angyalait” formálják meg, akik különböző élethelyzeteket tökéletesítenek vagy fokozzák a hangulatot, amit megörökítünk egy fotó kedvéért és később megosztunk.

A klip főszereplője Vasvári Vivien, aki maga is gyakran használja a közösségi felületeit, de hasonlóan teszi ezt Kozma Orsi és Varga Viktor is. A két sokoldalú énekes igazán passzol egymáshoz, így a duett gondolata teli találat. A csapat Budapesten több helyszínén is forgatott, és az utcai jelenetek nem kis feltűnést okoztak a járókelők között. A slágergyanús szerzemény „Lefotózlak” címmel látott napvilágot. A kisfilm alapötlete Varga Viktor fejéből pattant ki, amit Bognár Tibi (aki egyben Orsi menedzsere is) rendezett és írt belőle forgatókönyvet. A dal zeneszerzője és szövegírója Bartalos Jenő, aki olyan előadóknak írt slágereket, mint Kollányi Zsuzsi, Lola, Freddie, Tóth Gabi vagy Nagy Adri.

Kozma Orsi Adventi templomi koncerttel készül idén meglepni rajongóit, illetve 2020. január 17-én a Papp László Arénában a Jazz + Az tagjaként áll újra színpadra.