Szerelmespárok a világ körül és Ed Sheeran

2020. január 11.
Igazi csemegével csap a lovak közé idén Ed Sheeran. Egy újabb nagy slágerhez készített videót a No 6 Collaborations Project című lemezéről.

A 15 trackből álló korong hatalmas sztárparádét vonultatott fel. Ed Sheeran olyan világhírű zenészekkel állt össze egy-egy közös szám erejéig, mint – a teljesség igénye nélkül – Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid és Justin Bieber.

Az elképesztően sikeres énekes-dalszerző ezúttal az Ella Mai-al közös felvételéhez készített klipet. A fülbemászó, mindenkit megtáncoltató szerelmes dalnál csak a hozzá forgatott videó érzelmesebb: a világ minden tájáról szerepel benne egy szerelmespár, akik a “Put It All On Me”-re ropják.

A klip végén feltűnik Ed felesége, Cherry is, sőt, a pár történetét is elárulják. Az énekes és a lány a gimiben ismerkedtek meg, nagyon tetszettek egymásnak, még azon a bizonyos dombon is csókolóztak, amelyről a “Castle On The Hill” szól, majd néhány évvel később ismét találkoztak, majd úgy egymásba szerettek, hogy 2019-ben összeházasodtak.

Nézd meg Ella Mai és Ed Sheeran kollabjának friss videóját, amelyet Youtube-on már több, mint 11 millióan játszottak le.

Fotó: Getty Images