Idén is megrendezik a Paloznaki Jazzpikniket

2020. május 10.
Az eredetileg július végére tervezett fesztivált idén új időpontban, augusztus 20–22. között rendezik meg. A festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a Paloznaki Jazzpikniken.

A kormány döntése alapján az augusztus 15. előtti időszakra tervezett rendezvények az egész országban elmaradnak. A szervezők május 1-jén, a kormány bejelentését követően döntöttek az új időpontról: ezen a nyáron, augusztus 20–22. között ismét felejthetetlen három napot biztosítsanak a dzsessz, a funk és a soul szerelmeseinek. Az idei augusztus 20-i állami ünnepen még inkább felértékelődik a közösség, az együttlét érzése, a szervezők ez alkalomból meglepetéssel készülnek a paloznaki dűlőkön. Felhívták a piknikezők figyelmét, hogy továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérik a híreket, új jogszabályokat, ajánlásokat, tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, és ha változás történik a szabályozásban, azonnal alkalmazkodnak, hiszen első a közönség biztonsága és egészsége.

Folyamatosan zajlanak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, hogy az eredeti programhoz igazodva tarthassák meg a Jazzpikniket az új időpontban is. Az MF Robots már visszaigazolta, hogy a szombati záróesten, augusztus 22-én, egy fergeteges bulival zárják a csillagfényes paloznaki éjszakát. Az MF Robots a soul, az r&b, a funk és a popzene stílusait vegyíti energikus, új hangzású zenévé. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken nagy sikert aratott The Brand New Heavies együttesnek, hozzá csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, akit Rod Stewart, Phil Collins, Michael Buble, Craig David, vagy a tavaly Paloznakon is fellépett Rick Astley szenzációs vokalistájaként ismerhettünk meg. A vadonatúj hangzást ígérő, kirobbanó energiájú duót most először hallhatja a közönség.

Láttad már?

A további, eddig bejelentett – Caro Emerald, Level42, JP Cooper és Candy Dulfer –, és még nem publikált fellépőkkel is folynak a tárgyalások. A szervezők folyamatosan tájékoztatják a közönséget közösségi oldalaikon a konfirmációkról, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy idén is felejthetetlen három napot tölthessünk együtt kedvenc fellépőink társaságában.

Az idei év rendhagyó; ezekben a hetekben-hónapokban mindenki jobban figyel befelé, átgondolja élete fontos eseményeit, örömforrásait, az őt körülvevő ingerek és környezet hiányát és fontosságát. Ezután az időszak után még fontosabbá válik a felelősségteljes kikapcsolódás, ezt kínálják a Jazzpiknik szervezői a közönségnek. Lehetőséget arra, hogy a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben piknikezve, egyedi gasztroélményekkel gazdagodva, klubkoncerteket hallgatva, a dzseszz, a funk és a soul nemzetközi sztárjainak dallamával vezetve térjünk vissza a mindennapokba.

Három nap tiszta dzseszz, a nyári piknik élményével együtt: ezen a nyáron különlegesen fontossá válnak közösségi együttléteink, felejthetetlen koncertélményeink. A szervezők fokozott körültekintéssel, minden óvintézkedést figyelembe véve járnak el, hogy a lehető legbiztonságosabban nyújtsanak a közönségnek kikapcsolódási lehetőséget. Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók. A bérlettel mindhárom napon kapunyitástól hajnalig tiéd a dzseszz.

A szervezők felhívják a piknik közönségének figyelmét, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos a szállások időben való lefoglalása. Idén a belföldi turizmus elsődleges szerepet élvez, a közösségi oldalon, továbbá weboldalon számos ajánlást találnak erre vonatkozóan.

Kedvezményes jegyeket ITT nézhetsz.

Kattints tovább!