Különleges hangulatú fotósorozat Déri Miklóstól

2020. augusztus 23.
Déri Miklós fotóművész egy újabb különleges hangulatú fotósorozatot készített el, amely augusztus 29-től megtekinthető az Újpesti Városházán – mégpedig egy szabadtéri, fémszerkezetű térinstallációban.

Déri Miklós fotóművész egy újabb különleges hangulatú fotósorozatot készített el, amely augusztus 29-től megtekinthető az Újpesti Városházán egy fémszerkezetű térinstalláció keretében. Újpest Önkormányzata felkérésére a kerület meghatározó kismesterei kerültek fókuszba, ahol a képeken keresztül egy teljesen új világ, Újpest öröksége mutatkozik be.


A nagyméretű (1,5×2 m) újrahasznosított ponyvákra nyomtatott portrékon megjelenik a IV. kerületi cipész-, órásmester, cukrász- és kárpitos dinasztia, ostyakészítő és még sok más vállalkozó, akik hűen reprezentálják Újpest összetartó közösségét. A kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól készült fotókkal kíván Újpest vezetősége tisztelegni az idén 180 éves városrész előtt.

Láttad már?

Az INDUSTREAL professzionális kreatív tervező stúdió által megálmodott és kivitelezett fémszerkezetű térinstalláció foglalja keretbe Déri Miklós fotógráfus portrésorozatát.

Az ingyenes szabadtéri kiállításon 15 nagyméretű, egyedi képanyagot tekinthet meg a nagyközönség, amely egy hétig lesz látható (08. 29. és 09. 05. között) a Városháza épülete előtt. A portrékiállítás ünnepélyes megnyitója 2020. augusztus 29-én, 16 órakor lesz, ahol részt vesznek a fotókon szereplő kismesterek és családtagjaik, munkatársaik, valamint az alkotó és a kerület vezetése is.