A legjobb karácsonyi playlist készülődéshez

2020. december 23. |

Találtál már tökéletes karácsonyi playlistet? Jó, nem állítjuk, hogy ez a lista tökéletes, de ezek a Marie Claire online csapatának régi és új abszolút kedvencei az ünnepekre. Velünk hangolódhatsz most!

Kedvenc karácsonyi dalaink listája, ahogy a marieclaire.hu csapata is, sokszínű. A régi klasszikusoktól kezdve a hawaii karácsonyi dalon keresztül a legújabb popslágerek is helyet kaptak rajta. Hogy aztán egy örök kedvenccel zárjuk a sort: George Michael Last Christmas című száma nem maradhat ki egy karácsonyi időszakból sem. Ezzel a playlisttel szeretnénk kedveskedni nektek, hogy velünk hangolódjatok az idei karácsonyra. Mi máris repeatre állítottuk!

Hallgasd meg karácsonyi kedvenceinket!

 

Olvass tovább!

Kimerültél a karácsony előtti hajtásban? Tarts hygge-délutánt!

Kimerültél a karácsony előtti hajtásban? Tarts hygge-délutánt!

Úgy tűnik, 2020-ban sem ússzuk meg a karácsony előtti kimerültségérzést. Ha nem is hatalmas vendégségekre készülünk, de ajándékok kutatásával, takarítással, vásárlással és év végi munkahelyi hajrával töltjük az utóbbi heteket, aminek a végeredményi szinte ugyanaz, mintha nem lenne világjárvány. Egy szó mint száz: megérdemeljük a kikapcsolódást! Mutatjuk a kedvenc klasszikus, de még mindig tutibiztos hygge-tippünket!

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra