Kézzel készítve, szeretettel adva – ajándékozz kézműves édességet!

2020. december 19.
A kézzel készített édességekkel azt üzenjük, különösen fontos számunkra az, akit megajándékozunk velük. Még nem késő beszerezni a legszebb, legfinomabb hazai kézműves finomságokat a fa alá!

Sweet Boutique

Balogh Zsani cukorkafiguráival Budapest legnépszerűbb cukrászdáinak kínálatában már sokan találkozhattatok, néhány hónappal ezelőtt pedig végre megnyílt a saját cukorkaboltja is. A szigetszentmiklósi Sweet Boutique-ban minden bizonnyal Willy Wonka is elvesztené az eszét: színes habcsókok, forró csokis-pillecukros ajándékgömbök, cukorboxok, pillecukorcsokrok tucatja várja a gyerekeket és a felnőtteket, de Zsani azokra is gondolt, akik saját készítésű desszertjeiket szeretnék feldobni valami extrával: az üzlet dekorkínálatában minden megtalálható, ami egy tetszetős karácsonyi tortához szükséges.

Ghraoui

A két évszázados múlttal rendelkező Ghraoui kézműves csokoládéi a legapróbb részletek gondos figyelembevételével készülnek, a márka karácsonyi kollekciója pedig maga az ehető luxus – ráadásul a tradicionális magyar karácsonyi édességekre hangolva. A gyönyörű díszdobozban kapható válogatásban szerepel a diós-sárgabarackos zserbó, a mézeskalács fűszerezésű, tejcsokoládéba mártott bonbon, és a kedvencünk, a fehércsokoládéba mártott mákos bejgli egy kis mandulával és vaníliával megbolondítva. Az Andrássy úti üzleten túl karácsonyig a MOM Park popup store-jában is megtaláljuk a karácsonyi kínálatot.

BeSweet

Ha a BeSweettől vásárolunk karácsonyi édességet, nemcsak egy hazai vállalkozást támogatunk, de a megváltozott munkaképességű személyek esélyegyenlőségét is segítjük, a szekszárdi Kék Alapítvány munkatársai által megálmodott csokoládémanufaktúrában ugyanis a prémiumminőségű csokoládékat fogyatékkal élő emberek készítik precizitással, odaadással és szeretettel. Az etikus kereskedelemből származó, minőségi alapanyagokból készült kézműves termékek kínálata most karácsonyi újdonságokkal bővült: limitált ideig kapható a BeOriginal Étcsokoládé naranccsal és gyömbérrel, a BeOriginal Tejcsokoládé pisztáciával, illetve a BeOriginal Fehércsokoládé meggyel és citrommal – szuperdizájnos csomagolásban.