Klippremier: egy elhagyatott szállodában forgott Szilárd új klipje

2021. január 18.
Megérkezett a negyedik klip Balanyi Szilárd nemrég megjelent EP-jéről. Az Ego tréning egyik különlegessége ugyanis, hogy mindegyik dalához készül klip, vizuálisan is megerősítve azok mondanivalóját. A most megjelent Okos rulett egy szívszaggató duett egy kiüresedett kapcsolatról, amelyhez egy romos hotelben forgott a videó.

Szilárd szeptemberben jelentette meg az Ego tréninget. A hatszámos EP dalai néhol vidámságukkal ráznak fel a rideg hétköznapokból, néhol pedig tökéletes támasznak bizonyulnak a szomorúbb napokon. Ugyanez a változatosság jellemző a klipekre is, amelyekkel Szilárd kéthavonta kedveskedik a rajongóinak, áthidalva a koncertmentes időszakot.

Így készült már bensőséges, telefonos felvétel a Mondd vagy súgdhoz, zenekari terápia az Ego tréninghez, míg a Zéró gravitáció videójában egy rajzos csillámdiszkóba csöppenhetünk bele. A most megjelent Okos rulett pedig karcos képekkel mutat be egy széthulló kapcsolatot, párhuzamba állítva azt a lassacskán szétporladó épülettel. A videót a Pilisben forgatták egy elhagyatott szállodában, a rendező pedig Vadas Géza volt, aki az Ego tréningért is felelt. 

„A klip tökéletesen hozza a dal hangulatát. Romokban heverő kapcsolat, önmagával küzdő ember, a kilábalni vágyás az érzelmi zsákutcából. Ez nem egy vidám dal, de szerintem szép. Egy egyszerű duett egy zongorával és két énekkel előadva, amelyben Kiss Flóra volt a partnerem” – meséli a videóról Szilárd, aki hozzátette, hogy a szomorú szám ellenére ő köszöni, nagyon is jól van, és már alig várja, hogy ismét koncertezhessen. Addig pedig otthonában folyamatosan dolgozik új ötletein, március 18-án pedig érkezik az újabb kisfilm. 

Fotó: Sinco

Olvass tovább!