Bővül az On the Spot-család – Cseke Eszter ismét várandós

2021. február 18. |

Cseke Eszter és S. Takács András Instagramon jelentették be, hogy második gyereküket várják.

Több mint 10 évvel ezelőtt indították útjára On the Spot című dokumentumfilm-sorozatukat, aminek forgatása közben a világ minden pontján találkoztak már olyan borzalmakkal, mint a háború és a kilátástalanság, de volt szerencséjük a csodában is, mint a születés és az anyaság öröme. Az évek során közel 100 országban jártak, és 80 filmet forgattak.

Ezt olvastad már?

Most azonban a párosnak kicsit lassítania kell, kiderült ugyanis, hogy Cseke Eszter ismét várandós. A nagy hírt Eszter és András a közösségi oldalukon osztották meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

On the Spot (@onthespot_hungary) által megosztott bejegyzés

„Hát, ez a pillanat is eljött. Új kisbaba érkezik hozzánk! A triumvirátusunk négyfős családdá bővül nyáron. Furcsa dolog egy ilyen személyes hírrel jelentkezni a neten, így a Costa Rica-i forgatásunk végén, még akkor is, ha nagyon jólesik a sok szeretet, amit tőletek kapunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni. Új fejezet kezdődik az életünkben, amiért igazán hálásak vagyunk. A kisfiunk testvérré érik, rendkívül izgatott, akárcsak a szülei… Vajon hogyan látja majd meg a napvilágot? Milyen lesz több mint 5 év után megint babázni, újra elkezdeni az elejéről az egészet? És vajon milyen lesz négyesben az élet? Várakozás, kíváncsiság, tele kérdéssel, izgalommal és leginkább hálával – áldott állapot” – írták a fotó mellé.

Ismét levetítik az On the Spot új dokuját, a Születési helye: Auschwitz című filmet

Cseke Eszter és S. Takács András egy véletlennek köszönhetően ismerkedett meg az egyetlen Auschwitzban, a felszabadítás előtt született és életben maradt nővel, Angélával és lányával, Katival. A film azt mutatja meg, hogyan öröklődnek a családi traumák generációról generációra, és vajon meg lehet-e szabadulni ezek árnyékától. A Születési helye: Auschwitz február 25-én, csütörtökön ismét látható lesz a Spektrum műsorán. A filmről további részleteket itt olvashatsz!

Olvass tovább!

On the Spot: Gido és a törzsi asszonysors

On the Spot: Gido és a törzsi asszonysors

Az idén tízéves On the Spot alkotói, Cseke Eszter és S. Takács András visszatértek hét évvel ezelőtti filmjük helyszínére, az etiópiai Omo völgyébe, hogy meglátogassák a hagyományaikat ma is tartó erbore törzset. Tinédzser főszereplőjükkel azóta nagyot fordult a világ: férjhez adták, körülmetélték és gyerekeket szült. A beszélgetést Eszterrel ott folytatták, ahol hét éve félbehagyták.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra