Ingyenes streamkoncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

2021. április 10.
A Margaret Island több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban koncertezik újra: április 11-én, vasárnap 20:00 órakor jelentkeznek egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel, amelyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

„Szeptember végén zenéltünk utoljára nagyzenekarral élőben, igazi közönségnek, és bár nagyon bíztunk benne, hogy márciusban útnak indulhatunk, erre még sajnos várnunk kell. A közönségünk viszont nagyon hiányzik már, így nagyon várjuk, hogy legalább virtuálisan újra találkozhassunk velük” – meséli Füstös Bálint.

„A streamre új billentyűsünkkel, Bejan Norbival készülünk – árulja el Törőcsik Kristóf. – Az egyórás műsorban a régi kedvencek mellett itt debütál a Ha elvesznél című dalunk, amit még soha nem hallhatott tőlünk a közönség. Ez a szerzemény az elmúlt egy, igen intenzív alkotói évünkben készült, természetesen Fonyódon. A dal egyben az idei első felütése a készülő nagylemezünknek, amit terveink szerint ősszel hozunk ki.”

A koncert részleteit ITT találod.

Olvass tovább!