Ezért vonzódik Kate Hudson a zenészekhez

2021. február 04.
„Vonzódom a zenészekhez, időnként” – mondta Kate Hudson egy interjúban, amelyben azt is elárulta, miért pont ezek a művészek tetszenek neki leginkább.

A 41 éves színésznő és üzletasszony részletesen elmesélte, hogyan alakult úgy a szerelmi élete, hogy az életében főszerepet játszó férfiak, három gyermekének három apja, történetesen épp zenészek. Kate Hudson első gyermekének édesapja Chris Robinson, a The Black Crowes frontembere. A második gyermekét Matt Bellamytól, a Muse frontemberétől szülte a színésznő, míg jelenlegi párja, az énekesnő hároméves lányának édesapja, Danny Fujikawa szintén zenész.

kate-hudson-szerelem-zenesz

„Mondhatnám, hogy vonzom a zenészeket – mondta Hudson. – De valójában én vonzódom hozzájuk, időnként. Kívülről úgy tűnhet, hogy rajongok a rocksztárokért, vagy ilyesmi. De valójában semmi ilyesmi. Az oka, hogy ilyen mélyen vonzódom a zenészekhez, sokkal inkább az, hogy mindannyian a zenén keresztül kapcsolódunk, valami megmagyarázhatatlan módon. Csak érzed, és néha szereted.” A színésznő azt is elmondta, hogy a szakmához kötődő életmódot viszont egyáltalán nem szereti.

Három gyerek, három apa?

Kate Hudson 2000-ben házasodott össze az 54 éves Robinsonnal, fiuk, Ryder Russel 2004-ben született meg. Két évvel később a pár elvált, ám azóta is közösen nevelik gyermeküket. A válásukat végül 2007-ben véglegesítették. 

2010 közepén kezdett randevúzni Kate Hudson Matt Bellamyval. 2011 áprilisában jegyezték el egymást. Három hónappal később született fiuk, Bingham Hawn, majd 2014 decemberében szakítottak. 

Kate Hudson 2018-ban adott életet harmadik gyermekének, Rani Rose-nak. A kislány édesapja a 34 éves Danny Fujikawa, akivel még 23 éves korában ismerkedett meg mostohatestvérein keresztül a színésznő. 

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvastad már?