Alanis Morissette még idén koncertet ad Budapesten

2021. június 08. |

A hétszeres Grammy-díj nyertes énekesnő, Alanis Morissette nemrég bejelentette, hogy világ körüli turnéja keretében 13 év után Budapesten is koncertet ad.

1995-ös indulása óta Alanis Morissette az egyik legnagyobb hatással bíró könnyűzenei énekesdalszerző-művésszé vált. Rendkívül kifejező zenéje és előadásmódja óriási hírnevet és elismerést hozott neki. A szórakoztatáson kívül lelkes támogatója a női egyenjogúságnak, valamint a szellemi, pszichológiai és fizikai harmóniának, és három gyerek édesanyja.

Alanis Morissette világkörüli turnéjával Jagged Little Pill című album megjelenésének 25 éves évfordulóját ünnepli. A turné 35 állomásos amerikai része 2021. augusztus 12-én indul Austinban, és a legendás Los Angeles-i Hollywood Bowlban ér véget egy duplakoncerttel október 5-én és 6-án.

alanis-morissette-koncert

Ezen a különleges koncertkörúton Alanis előadja a Jagged Little Pill album összes számát, valamint egy összeállítást legnagyobb sikereiből és legújabb albuma, a Such Pretty Forks in the Road dalaiból.
A turné ősszel Európában folytatódik, ahol Németország, Dánia, Hollandia, Olaszország és Spanyolország mellett Magyarország is az állomások között lesz. Zárásként a londoni O2 Arénában ad majd két egymást követő este koncertet Alanis Morissette. Az ausztrál, új-zélandi és Fülöp-szigeteki koncertek 2022-re halasztódnak. Alanis Morissette 13 év után először lép fel hazánkban, 2021. november 3-án a Budapest Arénában.

Hallgasd meg legújabb dalát, amelyet Willie Nelsonnal énekel.

Fotó: Getty Images, Live Nation

Olvass tovább!

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Az egész világot meglepte, amikor néhány nappal ezelőtt az 51 éves Naomi Campbell bejelentette, hogy édesanya lett. A szupermodell kései anyává válása persze nem példa nélküli, az utóbbi években egyre több híresség vágott bele 40 után a gyerekvállalásba.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Marina Maximilian: „Nem tudunk elfutni az érzelmeink elől” énekesnő

Marina Maximilian: „Nem tudunk elfutni az érzelmeink elől”