Alanis Morissette még idén koncertet ad Budapesten

2021. június 08.
A hétszeres Grammy-díj nyertes énekesnő, Alanis Morissette nemrég bejelentette, hogy világ körüli turnéja keretében 13 év után Budapesten is koncertet ad.

1995-ös indulása óta Alanis Morissette az egyik legnagyobb hatással bíró könnyűzenei énekesdalszerző-művésszé vált. Rendkívül kifejező zenéje és előadásmódja óriási hírnevet és elismerést hozott neki. A szórakoztatáson kívül lelkes támogatója a női egyenjogúságnak, valamint a szellemi, pszichológiai és fizikai harmóniának, és három gyerek édesanyja.

Alanis Morissette világkörüli turnéjával Jagged Little Pill című album megjelenésének 25 éves évfordulóját ünnepli. A turné 35 állomásos amerikai része 2021. augusztus 12-én indul Austinban, és a legendás Los Angeles-i Hollywood Bowlban ér véget egy duplakoncerttel október 5-én és 6-án.

alanis-morissette-koncert

Ezen a különleges koncertkörúton Alanis előadja a Jagged Little Pill album összes számát, valamint egy összeállítást legnagyobb sikereiből és legújabb albuma, a Such Pretty Forks in the Road dalaiból.
A turné ősszel Európában folytatódik, ahol Németország, Dánia, Hollandia, Olaszország és Spanyolország mellett Magyarország is az állomások között lesz. Zárásként a londoni O2 Arénában ad majd két egymást követő este koncertet Alanis Morissette. Az ausztrál, új-zélandi és Fülöp-szigeteki koncertek 2022-re halasztódnak. Alanis Morissette 13 év után először lép fel hazánkban, 2021. november 3-án a Budapest Arénában.

Hallgasd meg legújabb dalát, amelyet Willie Nelsonnal énekel.

Fotó: Getty Images, Live Nation

Olvass tovább!