Klippremier: Zséda – A falakon túl

2021. június 24.
Még alig kezdődött el a nyár, még alig ocsúdtunk fel a Hello, az Életben maradni, a Csak a Szívemet dobom eléd fantasztikus sikereiből, Zséda megállíthatatlanul máris egy vadonatúj, nem is akármilyen videóklippel jelentkezik a Szívizomláz albumról.

„Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben – árulta el Zséda. – Amikor a Szívizomláz című nagylemez dalai megszülettek, még nem is sejtettük, hogy olyan másfél év következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság, és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek. A falakon túl – mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt…! Ma még inkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük, és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé.”

zseda_szivizomlaz

A kifejezetten groovy, táncos, glamúros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt.

Extra technika, álomvilág

Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak le, de a nemzetközi színtéren is csak egy pár példát találunk. xR stúdióban készült például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje.

A technológiát biztosító cég nagyon büszke arra, hogy az egyik legelső, xR stúdióban forgatott projektjük Zsédával valósulhatott meg

„Mindig is kerestem, figyeltem, szerettem használni a legújabb trendeket legyen szó zenéről, divatról, vagy ez esetben technológiáról. Lenyűgöz az a végtelen lehetőség, ami ez által a technológia által megnyílik akár egy videóklip számára is. Büszke vagyok rá, hogy az elsők között próbálhattam ki a világon” – mondta Zséda.

Nézd meg a klipet!

Olvass tovább!