Klippremier: Solére ezúttal az Üveghegyről jelentkezik

2021. július 02.
Solére, az extravagáns énekesnő új dalának klipje egy álomvilágot idéz meg. Üveghegy című dala ma debütált.

„Dal a királylányról, aki leengedte a hosszú haját a vártoronyból, csak hogy könnyebben odaférjen az ereszcsatornához, amin szépen lemászott, majd elment a pasijával Balatonra lángost enni – fogalmazta meg gondolatait új szerzeményéről Solére. – Az üveghegy számomra a gondtalanságról szól. Az amazon énem megadta magát a törékeny nőnek bennem, és ezt nagyon élvezem. Végre csajoskodhatok! Amikor kislány voltam, minden este volt esti mese. A kedvencem a Tündérszép Ilona volt. A tökéletes Nő, aki átkelt az üveghegyen a királyfival, aki a hétfejű sárkánytól kezdve a gonosz boszorkányon át a varázserdőn is átverekedte magát, hogy elvigye Ilonát egy kacsalábon forgó kastélyba, és boldogok legyenek, amíg világ a világ.”

Az extravagáns énekesnő 2020-ban debütált Köztünk Liliom és A Hold meg én című dalaival, amelyeknek mély értelmű szövegei és különleges vizuális világú videói mutatják meg érzékeny, csajos és inspiráló világát. A FEL című slágere sokak kedvencévé vált. Solére most Generál Kristóf és Földi Ádám rendezőkkel készített klipet, aminek látványvilága egy álomvilágot idéz, a filmszerű videó teljesen magával ragad, pont, ahogy Szigeti Zsófi, azaz Solére hangja is.

“Az örök koncepcióm az, hogy bármit csinálok, jól szeretném magam érezni közben – mesélte Generál Kristóf a klipről. – Ennek megfelelően Solére klipjénél is egy könnyed és közvetlen hangulat megteremtésére törekedtem. Az ötletelés során felvázoltunk néhány fix pontot, ezeken belül pedig hagytam, hogy a helyszínen alakuljanak a dolgok. A klipet a számomra legmeghatározóbb emberekkel együtt készíthettem: Földi Ádám maximalizmusa és a gyártásvezető Sivák Zsófi lényeglátása folyamatos inspirációt jelentenek számomra. Rengeteg tervem van, a közeljövőben szeretnék például ugyanezzel a csapattal egy Beyoncé klipet is rendezni.”

Máris kedvet kaptál, hogy élőben is meghallgasd? Július 7-én az A38 teraszon Dárdai Blankával közös koncertjén megteheted.

Olvass tovább!