15 év után új albummal tér vissza Diana Ross

2021. június 20.
Diana Ross hosszú idő után teljesen új albummal tér vissza. A bejelentéssel egyidőben megjelent a lemez címadó dala, a Thank You is – a teljes album pedig őszre várható.

„Ezekkel a dalokkal szeretném kimutatni a szeretetemet és a hálámat felétek. Borzasztóan szerencsés vagyok, hogy ezekben az időkben is volt lehetőségem arra, hogy felvegyek egy teljes albumot” – nyilatkozott a legendás énekesnő. 

Diana-Ross-album-Thank-You

A Thank You című album teljes anyagát házi stúdiójában rögzítette. Mind a 13 dalból sugárzik az erő, a szeretet és a közösség ereje: az általuk közvetített boldogság, öröm és hála azt sugallja, hogy mindannyian együtt vagyunk és kitartunk egymás mellett, minden körülmények között. 

Diana Ross új albumát közösen írta többek között Jack Antonoff-fal (Taylor Swift, Lana Del Rey, Lorde), Jimmy Napesszel (Alicia Keys, Sam Smith), Tayla Parxszal (Ariana Grande, Demi Lovato) és Spike Stenttel (Björk, Madonna). Az énekesnő 25. lemeze egyébként az első teljesen önálló anyaga 22 év után (előző, I Love You című albumán feldolgozások szerepeltek). Az ötszörös Grammy-díjas Ms. Ross szóló előadóként és a The Supremes tagjaként több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, 1993-ban pedig bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is mint minden idők legsikeresebb női előadója.

Fotó: GettyImages

Olvass tovább!