Életnagyságú Barbie-ként énekel a magyar lány

2021. augusztus 21.
A „Nem maradok” és a „Lift” után megjelent Luca harmadik klipje, az „Ilyen lettem”. A fiatal énekes egyedi karakterére és különleges hangjára egyre többen figyelnek fel.

Luca egyedi hangszínét Insta-videói nyomán ByeAlex fedezte fel, azóta közös klipjük is jelent meg, nemrég pedig a Wellhellóval is dolgozott együtt, emellett az énekes szólókarrierje is szépen ível felfelé, egyedi hangszíne és ártatlanságot sugárzó karaktere egyre többeket varázsol el. 

luca-klip-barbie-ilyen-lettem-testkep

Új videójának rendező-operatőre ismét Nikosz Hadzisz volt, aki most is kiválóan mutatta meg az összetéveszthetetlen „Luca-jelenséget”. Ez az első olyan dal, amihez a szöveget és a zenei alapot Luca készítette, a hangszerelésre pedig Somogyvári Danit kérte fel.

„Először egy életnagyságú Barbie az énekes, ami később átalakul igazi emberré. Ezzel akartuk kifejezni azt az utat, amit be kell járnunk önmagunk elfogadásában – meséli Luca a klipről. – Az egyéniség a fontos, és nem az hogyan nézzünk ki, vagy hogyan feleljünk meg az Insta-kliséknek. Ne akarjunk hasonlítani egymásra, vállaljuk fel, akik vagyunk!” – tette hozzá. 

Az énekes szerint, nagyon fontos, hogy olyanok vegyenek körbe minket, akik elfogadják, amilyenek vagyunk… „a többi úgyis mehet a levesbe”. 

„Önmagunk elfogadása a kulcs. Még én sem vagyok biztos magamban teljesen, de rajta vagyok. Nem szeretem kipakolni magam, vagy mást mutatni. Nem vagyok hajlandó azzal népszerűséget vadászni, hogy szétretusálom a képeimet. Az már nem én lennék. Nekem ilyen népszerűségre nincs szükségem!” – magyarázza Luca a klipben feldolgozott üzenetét. 

Olvass tovább!