Klippremier: a Follow The Flow teltházas koncertje kicsit másként

2021. augusztus 25.
Hol máshol játszódhatna a Follow The Flow legújabb klipje, mint ahol a legjobban érzik magukat: a színpadon. A Velem van a baj című dalhoz a banda a 2021-es teltházas Budapest Park-buliján forgatott a videót.

A Velem van a baj című dal klipjétől mindenki azonnal partihangualtba kerül: ráadásul jó néhány rajongó ki is szúrhatja magát a felvételeken.

follow-the-flow-klip

„Ez egy igazi koncertdal, amit már a megjelenés előtt elkezdtünk játszani, mert színpadra íródott, és a minden nap koncertezős, menetelős hétköznapok ihlették” – mondta el a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő, aki szerepelt már A férfi, aki bejön nekünk rovatunkban is. Gergő azt is hozzátette, hogy érlelődött már egy ideje, hogy klasszik koncertklipet forgassanak, és most szerencséjükre egy teltházas fellépést tudott képi anyaggá formálni Nagy Bence rendező, akivel már többször is dolgoztak együtt.

A Velem van a baj című szerzemény előfutára a zenekar szeptember 14-én megjelenő második lemezének, amely az Ég és föld címet kapta. Az albumról már jól ismerhetjük a Régi mese, a Matek és a Világom című slágereket, vagyis a fiúk bebizonyították, hogy komolyabb témákra is számíthatunk. Aki pedig nem csak virtuálisan bulizna a zenekarral, irány szeptember 17-én és 18-án a Budapest Park, ahol az új lemezt mutatják be.

Fotó: Bodnár Dávid

Olvass tovább!