Klippremier: a Follow the Flow új klipjében Jakabos Zsuzsa csobban

2021. október 15.
A Follow The Flow nemrég megjelent Ég és föld című nagylemezéről újabb dalhoz készült videoklip, ráadásul nem is akármilyen főhősnővel. A zenekar kedvéért Jakabos Zsuzsa olimpikon sellővé változva csobbant bele a Balatonba, ahol Fura Csé, Szakács Gergő és BLR triója forgatták le a Tőlem ne című dal kisfilmjét.

A zenekar elárulta, hogy a klip koncepciója a feltétel nélküli szeretetet jeleníti meg. A vitorlázós, jet skizős látványvilág visszarepít minket, nézőket a nyárba, a nyár hangulatába.

follow-the-flow-klip

„Nem vállaltam még be ennyi dolgot egy klipért sem eddig – kezdte Szakács Gergő. – Elektromos jet skin 50 km/h-val verettem a vízen úgy, hogy életemben először ültem ilyenen, ruhástul ugrottam a 18 fokos Balatonba. Súlyokkal pakoltuk meg a nadrágom zsebeit, és egy 15 kilós kézi súllyal próbáltak a víz alatt tartani és merülésre bírni az uszodai forgatás alatt.”

A zenekar elárulta, hogy a dalnak a nyári hangulat ellenére igazán mély üzenete van: „Remélhetőleg mindenki életében van olyan személy, akivel kapcsolatban úgy érez, hogy örökké szeretni fogja, történjen bármi. Még akkor is, ha messzore sodorja egymástól őket az élet. De amikor újra találkoznak, elég csak egymásra nézniük, lángra lobban a lelkük, és ugyanott folytatják, ahol abbahagyták” – fogalmazott Szakács Gergő.

Follow The Flow izgalmas időszakot zárt a klip megjelenése előtt: kiadták új lemezüket, kétszer is óriási show-t csináltak a Budapest Park színpadán, minden fesztiválon megtáncoltatták a közönséget, most pedig készülnek a szezon klubkoncertjeire.

Olvass tovább!