Klippremier: minden falat áttörő szerelmi duett

2022. január 01.
Szenvedélyes, őszinte dallal jelentkezett hazánk egyik legelbűvölőbb duója. A „Szembeszél” Békefi Viki és Ya Ou kapcsolatának gyengéd oldala mellett ezúttal annak küzdelmes pillanataiba is betekintést enged.

A „Sztárban Sztár leszek!” egykori győztese, Békefi Viki és a show műsorban második helyezett, sokoldalú dalszerző-énekes, Ya Ou nemcsak a magánéletben, de a zenében is nagyszerű párt alkotnak. Első közös szerzeményük, az „Egész évben ölelnélek” egy könnyed, jó hangulatú karácsonyi felvétel volt, ami pont egy évvel ezelőtt jelent meg. A hamar ünnepi kedvenccé váló kollaboráció után idén egy túlfűtött, vadító közössel, a „TŰZ”-zel mutatták meg új oldalukat, amihez lenyűgöző koreográfiákban gazdag klip is forgott.

ya-ou-labas-viki-klip-szembeszel-duett

Most ismét egy dinamikus számot készítettek, amiről így mesélt Ya Ou: „Először csak szimplán elkezdtem írni egy dalt, majd amint megszületett egy mutatható verzió a refrénből, már tudtam, hogy a „Szembeszél” duettnek született. A végeredmény pedig felülmúlt minden várakozást. Még az unokáinknak is büszkén mutogatjuk majd!”

Viki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe: „A mondanivalója fogott meg először, ugyanis ez a szám a kapcsolatunkról szól: a kezdetekről, a jelenünkről és a jövőnkről és persze arról a mindent elsöprő energiáról, ami köztünk van! Úgy berobban a refrén, hogy amikor hallgattam, már azonnal egy sztoriban, egy videóklipben láttam magunkat” – árulta el. „A kedvencem a kínai hangszer az elején, ami nagyon jó, ázsiai hangulatot kölcsönöz a zenének. Ezek is nagyon mi vagyunk, hiszen Ya Ou-n keresztül én is közelebb kerülhettem ehhez a kultúrához” – tette hozzá az énekesnő.

A Szembeszél egy szimbólumokban gazdag klippel együtt érkezett, amiben a két előadót egy látszólagos fal választja el egymástól, miközben saját láncaik is fogságban tartják őket.

Hallgasd meg a dalt:

Olvass tovább!