Klippremier: Nem ad lejjebb az őszinteségéből a népszerű rapper

2021. december 21.
PRIBELSZKI kétségkívül nem finomkodik, ha dalszerzésről van szó – többek közt ezért is kiemelkedő az előadó a hazai trap/hiphop műfaj szcénán belül. A kreatív rapper egy ideje szólókarrierjére koncentrál, és most cenzúrázatlanul mesél egy nehéz időszakról új zenéjében, a Nem értemben. A dal egy megrázó klippel együtt érkezett, amiben feltűnik többek közt a népszerű influenszer, Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is. Íme a részletek!

PRIBELSZKI 2017-ben üstökösként robbant be a köztudatba trapboi-jal és Realectával közös HosszúKatinka című trackjével, elérve a több mint 11 milliós YouTube-nézettséget. A stílusos előadó hosszú ideig főként a POLA trap-formáció tagjaként halmozta tovább a sikereket, például a ByeAlexszel közös fiatalon vagy a nagysikerű Valamiért is az együttes nevéhez köthető. PRIBELSZKI jelenleg 100 százalékosan szólóprojektjére összpontosít; idén nyáron debütált a megalkuvást nem ismerő LIMIT-tel.

pribelszki_nemertem

Norbi sokszor átélte már a magaslatokat, de nem fél megmutatni a mélypontjait sem – ezúttal egy érzékenyebb részéből mutat meg egy szeletet, amelyet egy kihívásokkal teli periódus ihletett:

„A nyár nem a terveim szerint alakult, sok kudarc és csalódás ért. Rosszul éreztem magam, mert nem tudtam úgy ott lenni a társam mellett, ahogy szerettem volna. Leültem egy nap, mindezt kiírtam magamból, így született a Nem értem” – meséli PRIBELSZKI új szerzeménye hátterét.

A rögtön megjegyezhető dallamokból és beatekből táplálkozó kiadványhoz egy megrendítő klip is forgott lenyűgöző képi világgal és izgalmas színészgárdával, LeHo Legacy rendezésében. Egy nehéz sorsú család életének mindennapjait láthatjuk, amiben a TikTok-sztár Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is szerepet kapott. Emellett Norbi főszerepben jelenik meg, aki már korábban megmutatta tehetségét az egykori népszerű sorozatban, a Barátok Köztben.

„Habár az én problémáim eltörpülnek a klipben szereplőék sorsához képest, de szerettem volna valamiként megmutatni, mi zajlott le bennem. Bízom benne, hogy sok néző fog erőt gyűjteni a dal hallatán” – árulja el a szerző, aki hozzátette felülkerekedett nehézségein, és teljes erőbedobással folytatja tovább a 2022-es évben.

Olvass tovább!