Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta dalba Dallos Bogi

2022. augusztus 13.
Dallos Bogi tavaszi live session videói után újabb dalt hoz, ami a készülő lemezének legvidámabb, oldottabb pillanataiba ad betekintést.

Dallos Bogi hét éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es Épp Most című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a tavaly áprilisban napvilágot látott Közelebb kislemeze követett. Most egy vidámabb, nyárias, de közben a mély szöveggel rendelkező dallal jelentkezik, amely már a következő nagylemezének része.

dal-dallos-bogi-zene-klip

„A Titkok a téren az ősszel megjelenő lemezem talán legvidámabb dala, amely egy beteljesült szerelmet mutat be. Ha megismered a számodra ideális társat, akivel egy életen át tudsz tervezni, együtt megöregedni, akkor kell igazán megbecsülni az együtt töltött időt. Ez a dalszöveg tükrözi leginkább azt az érzelmi állapotot, amelyben az elmúlt években vagyok” kezdte Bogi a friss dalról, amelyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, és amelyet Kosztyu János hangszerelt.

„A lemeznél a dalok mellett fontos szerepet játszik a vizuális élmény is, örülök, hogy egy fiatal rendezőlánnyal dolgozhattam együtt, aki ezt a vidám témát egy másik szemszögből fogta meg, és az elmúlás szimbólumát használta” mesélte Bogi a klipről, amelyet doripassed rendezett.

Olvass tovább!