Sting ismét világ körüli turnéra indul, ősszel Magyarországra is jön

2022. július 09.
2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában, október 27-én pedig a Budapest Arénában ad koncertet.

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár a The Police vagy szólósláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert zenei utazásra viszi a rajongókat az időben, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man „felejthetetlen előadása”. A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

sting-turne-osz-magyarorszag-budapest-debrecen-koncert

Sting legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelent meg. Ez az új anyag, amelyet a világjárvány évében írt és rögzített, a személyes veszteségen, az elkülönítésen, a zűrzavaron, a bezártságon és a rendkívüli társadalmi és politikai felforduláson gondolkodva született. A sokszínű album, amely páratlan karrierje különböző szakaszait és stílusait is megjeleníti, olyan műfajokból merített ihletet, mint a rock ‘n’ roll, a jazz, a klasszikus zene és a folk, ugyanakkor Sting alapvető hangzása is benne van, például a nyitó Rushing Water vagy az új indie-pop hangzású If It’s Love dalokkal.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

Minden helyszínen Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

A budapesti és a debreceni koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók.

Olvass tovább!