Britney Spears kiakadt, amiért életrajzi filmet forgatnának róla – már az is megvan, ki alakítaná az énekesnőt

2022. november 09.
Millie Bobby Brown, a Stranger Things színésznője nemrégiben azt nyilatkozta, szívesen alakítaná Britney Spearst egy életrajzi filmben – az énekesnő azonban egyáltalán nem örült ennek.

„Hallom, hogy egyesek filmet akarnak forgatni az életemről… haver, még élek!” Így reagált Britney Spears, miután Millie Bobby Brown azt nyilatkozta, hogy szívesen alakítaná az énekesnőt egy róla készülő filmben.

britney-spears-eletrajzi-film-millie-bobby-brown

Britney Spears egy ajtóról készült képpel számolt be ellenérzéseiről, hozzátéve: „Azt hiszem, ideje, hogy a családom zárja az ajtókat. Akárhogy is… szerettem volna köszönni és megmutatni ezt a csodás ajtót!!! A héten úgyis túl sokat posztoltam.” Millie Bobbi Brown nemrégiben a The Drew Barrymore Show-ban beszélt arról, hogy „rezonál” Britney Spears történetével, és hogy szerinte képes lenne a „megfelelő módon” elmesélni az énekesnő életét.

A Stranger Things színésznője hozzátette, felnőve sok videóklipet, interjút látott Britney Spearsszel, és bár nem ismeri, úgy érzi, hogy képes kapcsolódni hozzá. Britney reakciója alapján azonban nagyon úgy tűnik, hogy az életrajzi film egyelőre még várat magára.

Forrás: Deadline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!