Britney Spears témájú Monopoly érkezik

2022. szeptember 17.
Lassan már mindenki olyan Monopolyt választhat a legendás társasjátékból, amilyet csak akar. Nemcsak a milleniáloknak, gyerekeknek találtak ki külön játékot, de létezik Jóbarátok és Maffiózók témájú Monopoly is. A következő pedig, úgy néz ki, a Britney Spears Monopoly lesz.

Az élesszemű rajongók szúrták ki, hogy a legendás társasjáték elejtett néhány megjegyzést arról, milyen lesz a játékcsalád új tagja. A Monopoly-világ 2022 októberében bővül majd a Britney Spears témájú társasjátékkal, ami pont olyan szemtelen és zabolátlan lesz, mint az énekesnő.

A Britney Spears Monopoly egyelőre csak előrendelhető, de a rajongók már tűkön ülnek, hogy a polcokra kerüljön az új társasjáték. A dobozban várhatóan lesznek majd képek az énekesnő évtizedes karrierjéről és a 2001-es debütáló albumát, a …Baby One More Time-ot, plusz egy lemezt, ami Britney Las Vegas-i koncertsorozatán készült, is megkapják a társasjátékot megvásárlók.

britney-spears-monopoly

Biztosan lesznek a Monopolyra jellemző vicces kitekintések a játékban Britney Spears életére és munkásságára, például a 100 milliárd dolláros parfümmárkájára, a legendás kígyóra, amit a 2001-es MTV Music Awardson viselt a nyakában, amikor előadta az I’m a Slave 4 U című slágerét.

Britney Spears egyébként maga is nagy Monopoly-rajongó, a közösségi oldalán még 2014-ben osztotta meg, hogy a kedvence a játékban a cilinder, ami azért sem meglepő, mert többször is viselt már ilyen kalapot a videóklipekben, díjátadókon vagy előadásokon. 

A Monopolyban pedig mi magunk is összeállíthatjuk a tökéletes zenelistát, gyűjthetünk egy csomó pénzt és sztárok lehetünk, akár csak Britney. Bónusz pont, ha valaki vörös bőr kezeslábasban vagy teljes farmerszettben ül le a játéktábla mellé.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!