Valami nagyon nincs rendben Britney Spearsszel: újabb meztelen fotókat posztolt

2022. október 06.
Amióta visszakapta Instagram-fiókját, rendszeresen posztol megosztó vagy épp felháborító tartalmakat Britney Spears. Ezúttal – ismét – meztelen képeket tett közzé magáról az énekesnő.

Legutóbb azzal kavart nagy port Britney Spears, hogy lekövérezte Christina Aguilera háttértáncosait, de az elmúlt időszakban meztelen fotókkal is sokkolta már a közösségi médiát. Az elmúlt évben még leginkább gyámsági ügyei kapcsán került a hírekbe, amióta azonban a bíróság szabadságot garantált neki, az Instagram-oldala felett is visszakaphatta az irányítást. És ez meg is látszik!

Most éppen egy tengerpartról posztolt magáról (majdnem teljesen) meztelen fotót: a melleit összenyomó énekesnőn csak egy túlméretezett szalmakalap van, mellbimbóit és nemi szervét kis szív alakú emojikkal takarta ki. Britney Spears a fotó mellett arról értekezett, hogy ha bárki aggódna a háttérben strandoló emberek erkölcsi tisztaságáért, nyugodjon meg, a világon léteznek nudista strandok, sőt, egy kis kulturális kitekintés keretében azt is megjegyezte, hogy „Németországban a meztelenség abszolút normalizált”. Szerinte az a probléma, hogy az emberek problémásnak látnak valamit, ami valójában teljesen természetes.

A botrányos fotókat Britney Instagramján lehet megnézni, ahol több pózban is megmutatja magát, illetve néhány kódexlapot és klasszikus műalkotást is:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!