Britney Spears: Remélem, apám a pokolban fog elégni

2022. október 18.
Britney Spears sokkoló hangfelvételt posztolt a Twitterre, amin apja gyámságának részleteiről számol be: elmondta például, hogy Jamie Spears megpróbálta megölni őt, és hogy azt kívánja, hogy apja a pokol tüzén égjen.

Az énekesnő hétfőn egy Twitterre posztolt hangfelvételben vallott szokatlanul intenzív érzésekkel az apjával való kapcsolatáról és a Jamie Spears gondnoksága alatt megélt időszakról. „Most már több hónapja szabad vagyok… és azt akarom, hogy mindent visszavegyek, amit az apám elvett tőlem… – mondja Britney Spears a felvételen. – El akarom venni az autóját, az otthonát, a privát szféráját. Le akarom ültetni a hét minden napján, és reggel nyolctól este hatig kérdésekkel bombázni és kezeléseknek alávetni, mintha valami kísérleti nyúl lenne. Monitorozni az ételét, elvenni a telefonját. Nővérekkel figyeltetni, ahogy zuhanyzik és öltözik.”

britney-spears-gondnoksag-per

A felvétel végén Britney Spears azt is elmondja, úgy érezte, az apja a gondnokság időszaka alatt „meg akarta ölni őt”, és ezért azt kívánja, hogy „a pokol tüzén égjen”. Az énekesnő hozzátette, teljesen ok nélkül kínozták őt, és szeretné, ha ennek lenne valami következménye. Hisz benne, hogy van igazság a világban, és ezért megtorlást szeretne Jamie Spears gyámságáért.

Britney Spears tavaly került ki apja gondnoksága alól, 13 év után, és azóta bizarrabbnál bizarrabb posztokkal bombázza a közösségi médiát – legutóbb például meztelen fotókkal sokkolt.

Forrás: DailyStar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!