Channing Tatum tűzforró öltáncot lejt a szexi Salma Hayeknek

2022. november 17.
Magic Mike visszatér egy utolsó táncra – de még milyen táncra! Ráadásul nem is akárkinek lejti: Channing Tatum ezúttal Salma Hayek előtt tekergeti elképesztő testét.

Még 2021 novemberében jelentették be, hogy a Magic Mike-sorozat újabb folytatást kap: ez a Magic Mike’s Last Dance vagyis Magic Mike utolsó tánca című film, ami címéből sejthetően az utolsó lesz a Channing Tatum által megformált Mike Lane férfi sztriptíztáncos helyenként egészen drámai, főként mégis őrülten szexi életét bemutató filmekből.

channing-tatum-salma-hayek-magic-mike-oltanc

Nem túlzás azt állítani, hogy a Magic Mike igazi kultfilm lett: a 2012-es Magic Mike után 2015-ben jött a Magic Mike XXL, amit aztán színpadi Magic Mike Live show is követett. 2021-ben az HBO Max realityt is indított Finding Magic Mike címmel, amiben férfi stripperek versenyeznek erotikus táncelőadásaikkal.

Most végre kijött az új film trailere is, amiben láthatjuk, ahogyan Channing Tatum bemutatja még mindig elképesztő tánctudását a még mindig elképesztően dögös Salma Hayeknek. Még ebből a néhány másodpercből is látszik, hogy tűzforró jelenetről van szó!

A történetről egyelőre sajnos nem árultak el részleteket, de annyi biztos, hogy a jelenlegi tervek szerint a premier 2023 februárjára várható. Channing Tatum egyébként maga is megosztott egy Hayekkel közös fotót Instagram-oldalán, amin a színésznő érzékien végigsimítja csupa kocka hasát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)


.Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!