Brad Pitt is felbukkan Sandra Bullock új romantikus vígjátékában

2021. november 22.
Sandra Bullock és Channing Tatum mellett Brad Pitt is feltűnik Az elveszett város című filmben.

Egy romantikus regényeket író nő (Sandra Bullock) és új könyvének címlapmodellje (Channing Tatum) közös túrára utaznak, de elrabolják őket, és egy lakatlan sziget dzsungelében kötnek ki. A filmben fontos szerep jut Daniel Radcliffe-nek (a Harry Potterfilmek sztárjának), és rövid időre megjelenik Brad Pitt is – az egyik emberrabló szerepében.   

brad-pitt-sandra-bullock-film-az-elveszett-varos

Az elveszett város című mozi különösen Channing Tatum számára jelentett komoly megpróbáltatást, aki táncos és akciófilmjeiben tökéletesen kigyúrt alakkal feszített a vásznon, a karantén alatt elfogyasztott sörök és pizzák miatt azonban teljesen kijött a formájából. Emiatt a forgatás előtt hosszú, fájdalmas hetekbe telt, mire szigorú diétával és kondizással visszanyerte eredeti formáját. 

Az elveszett város főszerepét egyébként eredetileg Ryan Reynoldsnak szánták, aki nagyszerű párt alkotott Bullockkal a Nász-ajánlat című romantikus vígjátékban. Reynolds azonban nemrégiben jelentette be, hogy egy időre visszavonul a filmezéstől, így a szerepet Tatum kapta. A filmet várhatóan március végén mutatják be a mozikban itthon.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!