Zendaya maga készítette az Oscar-sminkjét

2022. április 01.
Az Oscar-díjátadón Zendayának nemcsak a ruhája, de a sminkje is lélegzetelállító volt, amit maga készített el. Mutatjuk, mely termékekre esküszik a színésznő.

A Dűne és az Eufória 25 éves színésznője a 94. Academy Awardson hosszú, csillogó szoknyában, egy rövid ingben, míg a Vanity Fair after partyn fekete öltönyben jelent meg, szettjei a legpozitívabb kritikákat kapták. Természetesen az összhatás nem lett volna egész a gyönyörű sminkek nélkül, amikről most az is kiderült, hogy azokat egyedül készítette el. A színésznő már évek óta nem kér profi segítséget, helyette odavan azokért a YouTube-tutoriálokért, amelyekből sokat tanul a helyes sminkelésről.

„Csak tanulmányoznod kell a saját arcodat” – nyilatkozta korábban az Us Weeklynek a színésznő, és hozzátette, ez néha annyit jelent, hogy ülsz a tükör előtt, és kipróbálsz dolgokat. – Nem hiszek a beauty trendekben, azt választom, amit adott pillanatban érzek. Tedd azt, amit szeretnél, és amitől a legjobban érzed magad. Ez az én beautymottóm” – nyilatkozta, és azt sem rejtette véka alá, hogy nagyon szeret mindent, ami csillogó. Egy jó highlighter éppen ezért nála kötelező kellék.

Zendaya, aki nem tud hibázni a vörös szőnyegen, azt is elárulta, hogy a Lancôme Lash Idôle Lash-Lifting & Volumizing Mascara az egyik legnagyobb kedvence, de azt is hangsúlyozta, hogy a nap végi arctisztításra is nagyon ügyel. Szerinte az arctisztító olaj a leghatásosabb, mivel azzal a szempillaspirált is alaposan el tudja távolítani, nem beszélve arról, hogy az olaj különösen jót tesz a szemkörnyék hidratálásának. Fényvédő nélkül nem teszi ki a lábát a lakásból, a Lancôme UV Expert Aqua Gel SPF 50 fényvédő a kedvence, ami smink alá is tökéletes. Egy Aquaphor hidratálót is mindig tart a táskájában.

Zendaya

Zendaya

Zendaya

Zendaya

Forrás: Womenshealthmag Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!