8 szexi film, ami azonnal forró hangulatba hoz

2022. november 28.
Az alábbi filmek – a pornóval szemben – úgy korbácsolják fel vágyainkat, hogy közben érzelmeinket és gondolatainkat is megérintik. Te hányat láttál közülük?

1. Malcolm & Marie

A Zendaya és David Washington főszereplésével készült minimalista, fekete-fehér kamaradrámában elképesztő feszültségek kerülnek felszínre – köztük szexuális feszültség is. A díjnyertes filmjét ünneplő Malcolm és barátnője, a zaklatott életű Marie a díjátadó parti után beszélnek érzéseikről és kapcsolatukról, gyakorlatilag atomjaira cincálva egymás személyiségét és saját érzéseiket.

2. Newness

Martin (Nicholas Hoult) és Gabi (Laia Costa) csak gyors szexet keresnek, mikor egymásra találnak egy randizós applikáción keresztül. Az egyéjszakás kalandból azonban valódi érzelmekkel teli kapcsolat lesz, amiben először megélik a kapcsolat kezdetén lángoló szerelem elsöprő szexualitását. Ám idővel a kapcsolat ellaposodik, a páros pedig úgy dönt, hogy új szereplők bevonásával próbálja meg feléleszteni a lángot. Még az is lehet, hogy a filmtől nekünk is megjön a kedvünk egy kalandhoz!

3. A kukkolók

Mindannyiunk titkos kukkolási vágyaira épít a A kukkolók című film. A fiatal pár, Pippa (Sydney Sweeney) és Thomas (Justice Smith) új lakásba költözik, ahonnan tökéletesen rálátnak a szomszédjukban élő dögös pár meglehetősen forró szexuális életére. Az ártatlan kíváncsiságból hamar igazi voyeurizmus lesz, amikor rájönnek, hogy a kukkolásból szexuális örömöt is meríthetnek.

4. Spring Breakers

Harmonie Korine kliphangulatú mozijából tökéletesen átérezhetővé válik a fiatalok gondtalan szexualitása. A tavaszi szünetet drogokkal, szexszel és őrült bulikkal ünneplő fiatal lányok (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson és Rachel Korine) teljesen kiüresítik a saját testüket, kizárólag az öröm szolgálatába állítva használják azt, élvezve a fiatalságuk nyújtotta szépséget és szabadságot. Tökéletes lehetőség egy kis szexi nosztalgiázáshoz!

5. Közelebb (Closer)

A Közelebb igazi klasszikus, amiben a romantikus érzelmeknél sokkal hangsúlyosabb szerepet kapnak a mindent elsöprő vágyak. Jude Law, Natalie Portman, Julia Robert és Clive Owen bonyolultan kavarodó szerelemi négyszögében kiemelt fontosságot kap a testiség, szinte az egész szerelem érzését a vágyra redukálja. És persze ennyi gyönyörű embert egy rakáson látni kizárólag szexi lehet.

6. Álmodozók

Bertolucci ikonikus filmjében a diáklázadásoktól fűtött 1968-as év Párizsában járunk, ahol a párizsi ikrek meginvitálják magukhoz Matthew-t, és egy sodró, intellektuálisan és erotikusan is felvillanyozó szexuális kalandba keverednek vele. Az Álmodozók filmművészetileg is értékes műalkotás, de zsigeri vágyainkat is megérinti.

7. Adéle élete

A filmfesztiválok is imádták a Léa Seydoux-t világhírűvé tevő leszbikus coming of age-történetet, de az Adéle élete (Blue Is The Warmest Color) nem csak műélvezetet kínál. A leszbikus szerelem felfedezésének érzékeny ábrázolása nagyon erős atmoszférát teremt, ami heteroszexuális nők és férfiak számára is pont ugyanolyan átérezhető.

8. Love

Gaspar Noé filmje egy igazi elnyújtott orgazmus! A Párizsban élő amerikai Murphy (Karl Glusman) forró erotikus kapcsolatba kerül Electrával, majd csinos új szomszédukat is meginvitálják a kapcsolatba, ami azonban mindent fenekestül felforgat. Noé filmjét nem véletlenül bélyegezték szoft pornónak, bővelkedik expliciten erotikus, pornográf képekben.

Olvass tovább!