Az Addams Family sötét kamaszlánya flegmább, mint valaha

2022. október 10.
Christina Ricci ikonikus karakterét ezúttal Jenna Ortega formálja meg, a Wednesday köré szerveződő új sorozat pedig még több fanyar humort ígér, mint a korábbi filmek.

Mindenkinek megvan a kedvenc karaktere az Addams Familyből, legyen az a félelmetesen bájos Morticia vagy a totálisan őrült Fester bácsi, de az biztos, hogy Wednesday, a csontszáraz humorú, mindig feketébe öltöző kamaszlány Tim Burton rémes családjának egyik legikonikusabb karaktere. A rajongók most örülhetnek, Wednesday ugyanis saját sorozatot kap a Netflixen: a végtelenül cinikus lány ezúttal kortárs közegben, egy spéci iskolában villantja meg sötét humorát és éles eszét.

wednesday-sorozat-netflix-addams-family

A sorozatban Christina Ricci után a Te (You) sorozatból, illetve az X és az új Sikoly-filmből is ismert Jenna Ortega viszi tovább Wednesday szerepét, de feltűnik még Catherine Zeta-Jones Morticia szerepében, Luis Guzmán Gomezként, sőt, még maga Christina Ricci is!

A trailer már meg is érkezett, és a rajongók már most odáig vannak érte – alább meg is lehet nézni!

A sorozat november 23-án érkezik meg a streamingcsatornára, addig még pont van idő újranézni a klasszikus, ’90-es évekbeli Addams Family-filmeket!

Forrás: PureWow Fotó: Netflix

Olvass tovább!


Kapcsolódó