Végre: új előzetes érkezett Margot Robbie Barbie-filmjéhez!

2022. december 16.
Bár a film sajnos csak jövő nyáron kerül majd moziba, az előzetes alapján már most hihetetlenül várjuk a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készülő Barbie-filmet!

Már az első hírek óta óriási a hype a készülő Barbie-film körül, nem véletlenül: Greta Gerwig neve (aki eddig olyan filmeket rendezett, mint a Lady Bird és az új Kisasszonyok) garancia arra, hogy izgalmas, felforgató szemszögből láthatjuk majd a problémás szépségideálokat teremtő Barbie-t, ráadásul az ikonikus Barbie-Ken párost Margot Robbie és Ryan Gosling formálja majd meg.

Most kijött a filmhez egy új teaser, ami tulajdonképpen egy hommage Kubrick 2001: Űrodüsszeia című filmjéhez – csak itt Barbie nagysága nyűgözi le a béna játékbabákkal játszó kislányokat, akik aztán a Kubrick-filmben látott előemberekhez hasonlóan csapkodják földhöz az ócska babákat.

A teasert itt lehet megnézni:

A film sajnos csak jövő nyáron kerül majd moziba, de már most vicces és okos filmnek ígérkezik, ami valószínűleg tele lesz utalásokkal, a nosztalgia és giccs kiforgatásával. Meg – legalábbis az előzetes alapján úgy tűnik – tánccal! És persze alig várjuk már, hogy lássuk a talpig neonba bújt Margot Robbie-t és Ryan Goslingot, akik már a kiszivárgott fotókon is elképesztően festettek!

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!