Margot Robbie megalázónak érezte a Barbie-film egyik jelenetének forgatását

2022. szeptember 21.
A színésznő és Ryan Gosling a Los Angeles-i Venice Beachen forgattak júniusban, amikor az ominózus eset történt.
margot-robbie-megalazo-barbie-film-forgatas

Nemrég az egész világot bejárta a fotó, amin Margot Robbie és Ryan Gosling, a jövőre mozikba kerülő Barbie-film főszereplői rikító ruhába öltözve korcsolyáznak egy Los Angeles-i tengerparton. A színésznő most Jimmy Fallonnak árulta el a The Tonight Show-ban, hogy mit érzett a jelenet felvétele közben.

margot-robbie-megalazo-barbie-film-forgatas

„Egyébként el sem tudom mondani, mennyire meg voltunk döbbenve. Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk és szórakoznánk, de belül haldokoltunk. Haldokoltunk. Úgy éreztem, hogy ez életem legmegalázóbb pillanata” – mesélte a Barbie-t alakító Robbie.

A színésznő, aki egyébként a Greta Gerwig által rendezett, az ikonikus babáról szóló film producere is, bevallotta Fallonnak, hogy nem gondolta, hogy a róla és a Kent alakító Goslingról készült fotók szenzációvá válnak majd: „Úgy értem, tudtam, hogy LA-ben forgatnunk kell néhány külső jelenetet. Szóval tudtam, hogy lesz egy kis tömeg, aki felfigyel majd rá, mert tudod, egy kicsit kitűnünk ezekben a ruhákban, és valószínűleg néhány fotó kikerül. Őrület volt. Olyan volt, mintha több száz ember nézné.”

Forrás: People, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!