Itt vannak az első képek Margot Robbie-ról Barbie-babaként

2022. április 29.
Margot Robbie valódi, emberi arányokkal lesz Barbie, és talán a kilencvenes évek kultúrsokkját is felülírja, amit az Aqua slágere égetett belénk.

Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek ha azt mondják, hogy élő szereplős Barbie-film, akkor az 1997-es Aqua sláger, a Barbie Girl jut eszébe, és még a gondolattól is a hideg futkos a hátán, hogy másfél órán keresztül nézze a plasztikvilágot. A filmről viszont, a tinikori traumákon túllépve, el kell ismernünk, hogy egész jól néz ki. A gyártó Warner Bros. ugyanis nyilvánosságra hozta az első képet Margo Robbie-ról mint Barbie, és be kell látnunk, hogy lubickol a szerepben.

margot-robbie-barbie-film

A kép persze nem árul el túl sok információt azokon a tényeken túl, hogy egyrészt Margot Robbie emberi arányokkal rendelkező Barbie lesz, nem olyan, mint a plasztikbaba, másrészt maradtak a Barbie Álomház esztétikánál, ami a vizuális részt illeti. 

A képen Robbie a Malibu Barbie életérzést hozza, kék csíkos felsőt visel hozzáillő pöttyös hajpánttal, karkötővel és egy rágógumi-rózsaszín Barbie-cabrio első üléséről mosolyog ránk. Nagy eséllyel a StarVette nevű álomautóról mintázták ezt a kocsit, amivel az amerikai kislányok Barbie babái a hetvenes években furikázhattak. (Ettől persze még egyáltalán nem biztos, hogy a film is a hetvenes években játszódik.)

Margot Robbie mellett bemutatták már a többi főszereplőt is. Kent Ryan Gosling alakítja, de szerepel még Kate McKinnon, America Ferrera, Will Ferrel és a Sex Educationből ismert Emma Mackey is a filmben. Biztató az is, hogy a forgatókönyvet Noah Baumbach, a Házassági történet rendezője írja, író-rendezőként pedig Greta Gerwig, a Kisasszonyok alkotója is közreműködik. 

A Barbie-film 2023 júliusában kerül majd a mozikba. Addig még sokat kell várni, és bízunk benne, hogy a film zenéjéből is hamarosan ízelítőt kapunk, hogy megszüntesse a dallamtapadást, amit az Aqua örökzöld slágere okoz, ahányszor csak eszünkbe jut a Barbie-mozi.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!