4 sorozat, amit képtelenek voltak időben abbahagyni

2022. december 30.
Manapság nagyon könnyű szerelembe esni egy-egy sorozat világával, jogosan kívánva, hogy örökké tartson a történet. De épp ahogy egy kapcsolatban, a show-műsorok esetében is fel kell ismerni, hol van a vég.

Agymenők

Az amerika sitcom sikeressége tagadhatatlan, a hazai piacon is elsöprő sikerrel szerepelt. Azonban a rajongók szerint jobb lett volna befejezni a gyártást a 7. évad után, hiszen a történet elvesztette az eredeti értelmét. Mikor a karakterek mind stabil párkapcsolatba kerültek, kínőttek a kínos kocka szerepből, ami a műsor szeretett dinamikáját adta.

Így jártam anyátokkal

A 9 évados sorozat éveken keresztül szórakoztatta a hű közönségét, de sokak szerint az Így jártam anyátokkal is megfáradt a végére. Az egész történet arra épül, hogy kiderítsük, ki lesz Ted felesége, a gyerekei anyja – ez a premisz pedig könnyedén elavul ilyen hosszú idő alatt. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben kritikusak az utolsó évaddal kapcsolatban, főleg a lezárást illetően. 

The Office

Az Office hanyatlása már nem csak a történetvezetésen és az írói munkán múlt, hanem azon a tényezőn is, hogy a Michael Scottot alakító Steve Carell azt érezte, tovább kell lépnie, és más karrierlehetőségekbe kezdett. Így kiesett a sorozat egyik legmeghatározóbb karaktere, ezt az űrt pedig nem lehetett igazán pótolni az utolsó két évadban. Az Office vitathatatlanul az egyik legmeghatározóbb sitcom volt, sokak szerint többet érdemelt volna a lezárást illetően. 

A Simpson család

Az animált sorozatok esetében könnyítő tényező, hogy a karaktereket játszó színészek nem öregednek meg, nem váltanak munkát, maximum szinkronszínészeket kell cserélni időnként. Így lehet az, hogy A Simpson család egészen 1989 óta gyártja a részeket, idén májusban zárult a 33. évad. Vitatható, hogy egyáltalán képes-e releváns maradni így a család, ami nem öregszik.

Fotó: port.hu

Olvass tovább!