Kate Winslet cuki videóban nyugtatja meg az izgulós gyerekriportert

2023. január 10.
Kate Winslet átérzi, milyen nehéz lehet pályakezdőként interjút készíteni egy A-listás hírességgel! Pláne, ha az illető egy 12 év körüli kislány.

Egy friss interjúban Kate Winslet bebizonyította, hogy nemcsak jó fej, de kifejezetten ért a gyerekek nyelvén. A 47 éves Oscar-díjas színésznővel egy Martha nevű gyerekriporter készített interjút a logo! nevű hírszájtnak az új Avatar-film kapcsán.

Az interjú elején a 12-14 évesnek tűnő, valószínűleg borzasztóan izguló kislány bevallotta Kate Winsletnek, hogy ez az első alkalom, hogy komoly interjút készít. A felvételen látszik, ahogy a színésznő a kislányhoz hajol és nyugodt, bátorító hangon elmondja neki: „Ez az első? Na jó, akkor mondok valamit: ez az interjú csodálatos lesz. És tudod miért? Mert mi így döntöttünk! Szóval itt és most elhatározzuk, hogy ez egy fantasztikus interjú lesz.”

A felvételen hallani, ahogy a kislány megkönnyebbülten felnevet, majd Kate Winslet azt is hozzáteszi, hogy a lány bármit kérdezhet tőle, és egyáltalán nem kell félnie.

Ezek után nem meglepő, hogy tényleg jól sikerült a beszélgetés, amit ITT lehet megnézni. A végén pedig még egy bájos közös kép is készült a fiatal riporterről és a színésznőről.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!