Kate Winsletet többször is megszégyenítették a teste miatt a karrierje elején

2022. december 12.
A Titanic sztárjának azt mondták, meg kell elégednie a „kövér lány” szerepével.

Míg Hollywood az elmúlt években több előrelépést tett a testpozitivitás terén, sok színész – főleg, akik nem ma kezdték a pályát – mesélte el a nyilvánosságnak, hogy milyen megdöbbentő tapasztalatokat szerzett a ’90-es évek végén és a 2000-as évek elején.

kate-winsletet-testszegyenites

Kate Winslet például nemrég arról számolt be, hogy karrierje kezdetén többször is megszégyenítették a teste miatt, például arról kérdezgették az ügynökét, hogy fogyott-e. A színésznővel is előfordult, hogy bálnának nevezték, és azt mondták neki, hogy meg kell elégednie a „kövér lány” szerepével.

A sztár arról is beszélt, hogy nagyon örül annak, hogy Hollywood egyre befogadóbb, de aggódik a fiatalabb generáció miatt, akiknek a közösségi médiában kell felnőniük, ami ugyanolyan kemény lehet, mint számára Hollywood volt egykor. Ennek ellenére azt is látja, hogy a változásoknak hála ma már a fiatalok is ki mernek állni magukért: „A lányom generációja képes felszólalni a saját érdekében. Azt már megtanulták, hogy meghallgatják őket. Nyilván nem minden helyzetben, de tudják, hogyan kell használni a hangjukat – különösen a fiatal nők – mondta Winslet. – A fiatal nők erősebbek. És büszkébbek a testükre.”

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!