Kate Winslet elárulta, hogy szerinte Jack túlélhette volna-e a Titanic-katasztrófát

2022. december 21.
Valószínűleg a kérdés ennek ellenére is vitatéma lesz.

A Titanic ezen a héten ünnepli 25. születésnapját. A negyedszázados évforduló alkalmából a film főszereplője, Kate Winslet megválaszolta a nagy kérdést, ami már kezdetektől fogva érdekelte a rajongókat: vajon Jack is elfért volna-e Rose mellett a víz tetején lebegő ajtón?

kate-winslet-jack-titanic

Korábban már a Jacket alakító Leonardo DiCapriót is megkérdezték, hogy mit gondol a film végéről, de A Wall Street farkasának sztárja igyekezett kitérni a válasz elől.

Kate Winsletet már Jimmy Kimmel is kérdezte erről, akkor a színésznő azt mondta, hogy Jack „valójában elfért volna azon az ajtón”. Most egy podcastban ismét felmerült a téma, ahol a sztár már teljesen más véleményt mondott: „Csak annyit mondhatok, hogy ismerve a vizet és annak viselkedését, biztos, hogy instabillá válik az ajtó, ha két felnőttet felteszel rá. Tulajdonképpen nem hiszem, hogy túléltük volna, ha mindketten felmászunk arra az ajtóra.”

A múlt héten a Titanic rendezője, James Cameron is szerette volna végleg letudni a vitát: „Tudományos kísérletet végeztünk, hogy véget vessünk ennek, és lezárjuk a témát.” A rendező egy hipotermia szakértő és két kaszkadőr segítségével tesztelték a jelenetet, a végeredményből pedig kiderült: mindenképpen csak az egy egyikük maradhatott volna életben.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!