Imádja a közönség Rúzsa Magdi új klipjét

2023. január 21.
Újabb felvétel érkezett hazánk legsikeresebb labdarugócsapatának első albumáról. A nagy Fradi lemez: a zene ereje projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki kiváló közreműködőkkel és minden szurkoló számára kedves dalokkal biztosítja a bajnokcsapathoz méltó hangulatot.
ruzsa-magdi-uj-klip

Új klip forgott a Rúzsa Magdival közös Olé című dalhoz, amelyben az énekesnő csak úgy tündököl Lya Vath gyönyörű ruhájában. A felvétel a művésznő nagy visszatérését követte tavalyi megjelenésekor, és azonnal közönségkedvenc lett. A fülbemászó refrén és Magdi összetéveszthetetlen, átütő hangja tökélesen ötvözi a popzene könnyed hangulatát a lelátók buzdító lelkesedésével.

Ezenkívül a már nemcsak CD-ként, hanem bakelitként is beszerezhető korongon olyan slágerek átdolgozásait is megtaláljuk, mint az Ámokfutók A hold dala című örökzöldje, amit Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra – a kollaboráció hatalmas siker, már 3 milliós YouTube-nézettségnél jár. De a Dér Henivel közös Freed From Desire is a tracklist elengedhetetlen része.

ruzsa-magdi-uj-klip

A lemez igazi sztárparádét vonultat fel: olyan top előadókat hallhatunk rajta, mint Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás vagy Pataky Attila.

Fotó és forrás: Magneoton