Őszinte szoptatós fotót osztott meg Caramel felesége

2023. január 05.
Szilágyi Szilvi meghitt képen mutatta meg, hogyan táplálja lassan három hónapos kisbabáját, és a szülés utáni testéről is őszintén beszélt.

2022 végén született meg Caramel és Szilágyi Szilvi második gyermeke, aki a Molnár Miron Ferenc nevet kapta. Az édesanya azóta csak ritkán posztolt kisbabájáról, most azonban kifejezetten intim és bensőséges képet tett közzé – méghozzá fontos üzenettel.

A képen Szilágyi Szilvi a kanapén ülve, félmeztelenül szoptatja kisfiát, a poszt szövegében pedig azt is elárulta, hogy lassan három hónapja kizárólag anyatejjel táplálja a babát. A szoptatás mellett a szülés utáni testéről is őszintén beszélt: elárulta például, hogy szétnyílt hasizmát speciális postpartum torna segítségével hozta rendbe, hogy egy szakértő segítségével figyeli a napi kalóriabevitelt, így tud egészségesen fogyni, és arra is utalt, hogy hamarosan a „rendes” edzésekhez is visszatér, profi edző vezetésével.

„Igyekszem mindig olyan emberekkel körülvenni magam, akiktől tanulhatok! Ők pedig fantasztikus szakemberek” – írta a szülés utáni regenerációját segítő gárdáról. Szilágyi Szilvi egy korábbi posztjában az új év kapcsán arról is beszélt, hogy mennyire hálás a 2022-es évért, amelyben négytagú családdá válhattak, és hogy izgatottan várja a 2023-as év fejleményeit is.

Olvass tovább!