Robert Pattinson újra denevérbőrbe bújik: érkezik a The Batman 2!

2023. február 01.
Bár még viszonylag sokat kell várnunk rá, most már biztos, hogy újra láthatjuk Robert Pattinsont a denevérbőrbe bújt igazságosztó szerepében!
brutalis-dieta-robert-pattinson

Az elmúlt évtizedekben rengetegen megformálták már Bruce Wayne-t, azaz Batmant, köztük olyan hírességek, mint Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney vagy Christian Bale. Az Alkonyat-filmek sztárjaként ismertté vált Robert Pattinson a 2022-es The Batman című filmmel csatlakozott a sorhoz, ami azonnal a rajongók kedvence lett.

Olyannyira, hogy már az első film premierje után lehetett tudni, hogy második résszel is készülnek Pattinson főszereplésével, de akkor még nem derültek ki részletek a folytatásról. Január 31-én azonban a DC Studios bejelentette, hogy hivatalosan is érkezik a második rész, ami a The Batman Part II címet viseli, és a tervek szerint 2025 októberében kerül majd a mozikba. A sztoriról sajnos azonban még mindig nincsenek információk.

Robert Pattinson határozottan új színt vitt a denevérbőrbe bújt igazságosztó karakterébe, zseniális alakítása még a kíméletlen diétát is megérte. A Harry Potter és az Alkonyat-filmek tinisztárjaként indult Pattinson már több ízben bebizonyította, hogy sokoldalú és rendkívül tehetséges színész: Good Time és a 2019-es A világítótorony című filmjei az indie filmek világában is megalapozták elismertségét.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images