Sztárok, akik nagyon bénán csókolnak

2023. január 06.
Van, akinek a nyála folyt túlságosan, másnak pedig az orra... Bizony, az alábbi híresség olyan mély és rossz nyomokat hagytak filmbéli partnereikben, hogy azok máig nem tudták kiheverni a közös csókjeleneteiket. Lássuk, kik Hollywood legrosszabbul csókoló sztárjai!

Robert Pattinson

Robert-Pattinson

A Vizet az elefántnak című romantikus film forgatása alatt Reese Witherspoon nem volt túlságosan elragadtatva Robert Pattinsontól  – vagy legalábbis a csóktehetségétől. „Azok közül, akikkel valaha életemben szerelmes jelenetet forgattam, Robnak volt a legborzalmasabb megfázása. Szó szerint másodpercenként horkantott egyet és közben az orra is folyt. Nem volt túl vonzó” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Kate Hudson

kate-hudson-sztriptiztancos-szingli-anyuka-fim

Dane Cook és Kate Hudson A spanom csaja című vígjátékot forgatták együtt, a csókjelenetük pedig maradandó emlékeket hagyott a színészben, nem éppen jó értelemben. „Biztos vagyok benne, hogy szándékosan evett minden jelenetünk előtt hagymát” – utalt a színész kissé gonoszkodva a színésznő kellemetlen leheletére.

Tom Cruise

tom-cruise-cannes

Azt gondolod, hogy Tom Cruise ennyi évvel a háta mögött igazi profi, ha filmes csókról van szó? Hát, Thandie Newton szerint a Mission Impossible forgatásán borzalmas volt vele csókolózni. „Kissé ragadós volt és nyálas. Esténként otthon azon szörnyülködtem, hogy vajon hányszor kell még elismételnünk.”

Bradley Cooper

bradley-cooper-filmszerep

Bradley Coopernek jár a plusz pont, hogy legalább a kritikát jól tudta fogadni. Ő maga mesélte el ugyanis, hogy a Napos oldal című film forgatásán a csókja nem nyűgözte le túlságosan Jennifer Lawrence-t. „A második felvétel után Jennifer hozzám fordult, és azt mondta: »Nyálasan csókolsz«. Ezt sosem hallja szívesen az ember. Ez nem egy bók.”

Ben Affleck

Ben Affleck

Bár nyilvánosan sosem beszélt róla, de Sanda Bullock állítólag gyűlölte Ben Affleck csókját a színész rossz lehelete miatt. A páros a Mint a hurrikán című romantikus filmben játszott együtt, ami után a stábtagoknak sokat panaszkodott a színész szájszagára. Csak remélni tudjuk, hogy Ben Affleck mostanra összeszedte magát, és J. Lónak nem okoz csalódást…

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!