Brutális diétával fogyott le Robert Pattinson

2023. január 20.
Robert Pattinson azon színészek közé tartozik, akik nem félnek brutálisan megváltoztatni a testüket egy szerep kedvéért. A Twilight és a Batman sztárja durva fogyókúrájáról mesélt egy interjúban.
brutalis-dieta-robert-pattinson

Brutális detox diétával fogyott le Robert Pattinson – mesélte a színész az Evening Standard magazinnak. A sztár méregteleníteni szerette volna szervezetét, ezért két héten keresztül kizárólag burgonyát és himalájai sót fogyasztott.

A Batman sztárja elmondta, hogy karrierje során már többféle diétát is kipróbált. „Alapvetően minden hóbortot kipróbáltam, amit csak el tudsz képzelni, kivéve a következetességet. Egyszer csak burgonyát ettem két hétig, méregtelenítésképpen. Csak főtt krumplit és rózsaszín himalájai sót – mondta Pattinson. – Úgy tűnik, tényleg tisztít… határozottan lefogysz tőle.”

Pattinson az interjúban azt is elárulta, hogy a keto diétát is kipróbálta, de elkerülte a figyelmét, hogy így nem ihat sört, mert azzal távolabb kerül a céljától. A színész azután számolt be tapasztalatairól, miután szóba került, hogy a férfiak milyen elvárásokat támasztanak maguk elé abban a tekintetben, hogyan kell kinézniük.

„Igen, ez őrültség. Nagyon-nagyon könnyen elkap a gépszíj, még akkor is, ha csak a kalóriabevitelt figyeled, ez rendkívüli módon függőséget okoz – és csak akkor veszed észre, hogy ez milyen alattomos, amikor már késő lesz” – fogalmazott a sztár, aki legutóbb Bruce Wayne szerepéért változtatott drasztikusan a testén. A Batman félmeztelen jeleneteinek forgatása előtt még azt is számolta, hány korty vizet iszik.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images