Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid beengedi a rajongókat a backstage-be

2023. február 02.
A szorgalmasan szereplő Heatlie Dávid egyre komolyabban építi zenei karrierjét. Csepregi Éva fia a Neoton Família sztárjai dobosaként rengeteg rutinra tett szert, az utóbbi években ezt kihasználva gőzerővel kezdte el tolni saját formációit is. Dávidot számtalan megmozdulásban láthattuk és hallhattuk, de a legkiemelkedőbb mind közül egyértelműen a HEATLIE.
Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid beengedi a rajongókat a backstagebe

A Heatlie Dávid saját nevével fémjelzett HEATLIE projekt először 2019-ben tűnt fel A Dal című műsor mezőnyében. Akkor még úgy tűnt, hogy Dávid inkább szóló előadóként látja magát, hiszen debütáló dalát, a La Mama Hotelt is egyedül prezentálta a színpadon.

Úgy tűnik azonban, hogy hamar ráunt a magányra. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a pár hónappal később megjelenő, Wurlitzer című videójában már egy komplett együttessel kiegészülve jelent meg. A srácok közötti összhang azóta is töretlen, ennek pedig szuper lenyomata az a koncertfelvétel, amit tavaly tavasszal az Akvárium Klubos bulijukon rögzítettek.

De mi történik a színpadra lépés előtti pillanatokban és mivel töltik a fellépés utáni órákat? Mit csinálnak a szabadidejükben? Valamiért ezek a kérdések legalább annyira foglalkoztatják a fanokat, mint maga a minőségi koncertélmény. Erre tökéletesen ráérzett a HEATLIE: a Megyek a fejem után című zúzós dalukhoz készült videóklipben a kíváncsi rajongók végigkísérhetik a banda történetének fontos és kevésbé fontos állomásait, mintha valaki végig követte volna őket egy kamerával.

Vannak felvételek, amik A Dal 2022-es évadának kulisszáiba engednek betekintést, már zenekarként felvéve a versenyt a többi indulóival. Szerencsére a HEATLIE tagjai nem szégyenlősek, így akadnak izgalmasabb képsorok is a Ricsárdgírrrel közös turnéjukról, egy emlékezetes esztergomi koncertről, amikor csak egy ember táncolt, de ő nagyon!

Fotó: Csákvári Péter