Több ikonikus Disney-mese is folytatást kap

2023. február 09.
Jó hír a rajzfilmek rajongóinak: a Disney CEO-ja egy befektetői meetingen árulta el, hogy három ikonikus meséjük már biztosan folytatást kap.
A Disney a Jégvarázst is folytatja

Úgy tűnik, hogy a Disney több nagy franchise-át is bővíti: érkezik a Jégvarázs 3 és a Toy Story 5, de folytatást kap a népszerű 2016-os Zootropolis (Zootopia) is. A Disney CEO-ja, Bob Iger szerdán jelentette be a folytatásokat a befektetőikkel folytatott konferenciabeszélgetésben, ahol állítólag azt is elmondta, a készülő filmek jól példázzák, milyen jól támaszkodhat a Disney ikonikus márkáira és franchise-aira. Iger hozzátette, hogy később több részletet is megoszt majd a produkciókról, egyelőre csak a folytatás tényét jelentette be.

Az egyik legikonikusabb rajzfilmnek számító Toy Story Tom Hanks és Tim Allen párosával folytatódhat, bár nemrégiben készült hozzá egy spin-off sorozat is, ahol már Chris Evans adta Buzz Lightyear hangját. Az első Jégvarázs 2013-ban söpört végig a világon, majd 2019-ben újabb filmmel folytatódott Anna és Elza története.

Iger egyébként nem csak jó híreket osztott meg. Arról is beszélt, hogy a Disney+ streamingszolgáltatása sok feliratkozót veszített az elmúlt időszakban, így a gigabrand most 7000 alkalmazottuk elbocsátására kényszerül.

Forrás: People, Fotó: Disney